Forza Ferrari - Hungary

 

Ferrari "Túra" időpontok 2019! 

2019. június 14-16. (Notte Rossa Maranello!!!) (2 éjszakás): Fantasztikus volt

2019. szeptember 13-15. (éjszakai buszozás, 1 éjszaka hotelben): Nyitott a jelentkezés

2019. szeptember 26-29. (2 éjszakás, Múzeumok+Ferrari challenge): Nyitott a jelentkezés (3 fő)

2019. október 4-6. (1 éjszakás): Nyitott a jelentkezés

Illetve külön kérésre bármikor wink

(csak legyetek legalább 6-an)

A következő Túra 

2019. szeptember 13-15.


A túra útvonala:


Az indulás mindig péntek este 8 óra körül történik Budapestről, általában a Keleti Pályaudvar parkolójából.

Az útvonal az M7-es autópálya majd Szlovénián keresztül Velence, Maranelló és Modena állommások után, ugyan ezen az útvonalon visszafelé.
A program:

Idén egy újítással toltuk meg a túráinkat. Ami csak annyiból áll, hogy a hosszú hétvégéken nem egyszer hanem kétszer alszunk szállodában (ezért drágábbak ezek a túrák) és nem este indulunk, hanem reggel, így nem hajnalban látjuk Velencét, hanem este :) egyébként minden program a régi!! Így kényelmesebb lesz a két múzeum és a gyár látogatása is, valamint több idő jut majd csavarogni és "shoppingolni" a városokban.


Első nap (reggel vagy)este:

Indulás és utazás (9 fős kisbuszokkal igény szerinti megállásokkal)

(a reggeli indulású túráinkon már este érkezünk Velencébe és kellő mennyiségű ténfergés és eltévedés után indulunk majd a szállásra amit várhatóan késő este fogunk elfoglalni... innentől a program ugyan az... 2. nap: reggeli után Maranelloi múzeum, panoráma buszos gyárlátogatás, vezetések, csavargás, szabad program, bevásárlás... 3. nap: Modenai múzeum, hazautazás... illetve ha van közbe időmérő és vagy futam akkor azokat természetesen vagy a szálláson, vagy pedig a múzeum bárjában megtekintjük, együtt az olasz szurkolókkal)


Második nap:

Napfelkelte (vagy napnyugta) Velencében ahol lehetőségetek van bejárni a csatornák városát, de aki nem akar kutyagolni az választhatja a vízi velencei "BKV-t" is 7-15 euróért a város közepére és ugyan ennyiért vissza is… általában reggel 6 körül szoktunk megérkezni és 8 óra fele tovább indulni Velencéből, bár ez nagyban függ a csoport tájékozódási képességétől és időérzékétől laugh

10-11 óra körül érkezés a szállodába, ahol lehetőségetek nyílik átvenni a szobákat és lemosni magatokról az út porát.

Amint mindenki végzett a "piperével" újra buszra szállunk és irány a Maranellói múzeum.

Természetesen a városkát is meglessük, valamint már kötelező elemmé vált a gyár melletti körforgalom, heggesztett lovának megtekintése és a lóval történő selfi-k ellövése.

 A tárlatlátogatás során nyílik alkalma mindenkinek kipróbálni a méltán elhíresült F1-es Ferrari szimulátorokat (az ára 25 €/fő/7 perc)… Igazi kerék a keréken csaták is ki szoktak alakulni, de azért a kicsúszások és falba ütközések vannak többségben… :) Egy páros menet 50 euróba kerül az időtartama pedig 7 perc körül mozog.

A tárlatlátogatás és a csata után átvándorlunk a tesztvezetés helyszínére azokkal akik szeretnének kipróbálni egy utcai Ferrarit (kb. 50 méter), ahol segítünk eligazodni a papírmunkában és kiválasztani a kívánt paripát, amit „megülhettek”. Rengeteg tesztvezetési lehetőség közül választhattok, több olyan iroda is van ahol igénybe tudjátok venni ezt a lehetőséget, de személy szerint én 1-et preferálok, mert náluk kinyomhatom még a padló lemezt is és nem nagyon érdekli őket… smiley (az árakat tekintve 110 €-tól a csillagos égig... laugh )

Ahogy az időbe beleférünk elmegyünk egy kis gyárlátogatásra. Ha sokáig nézelődtök akkor a tesztvezetéseket félbe kell majd szakítani, mert a buszos gyárbámészkodás fix időpontos, de utána folytathatjuk a vörös ménesek kínzását!!! :)

Igazából innen teljesen szabad a program, igény és megegyezés szerint visszamegyünk a szállodába, majd ha szeretnétek akkor vagy együtt vagy külön-külön elmegyünk vacsizni, utána pedig iszogatni, beszélgetni és ismerkedni. Ezek a programok egyáltalán nem kötelezőek, mindenki kedve szerint csatlakozik vagy külön utakon jár.

A "hazafelé" menet megállunk a szállástól nem messzire lévő (800 m) bevásárlóközpontban ahol, tartós és kevésbé tartós élelmiszereket vásárolhattok, de kapni még gyermekjátékokat, ruházati termékeket és igazából talán bármit is... laugh


Harmadik nap:

Reggeli a szállásadónknál, (ha épp reggeli a futam és kint vagyunk akkor lehetőségünk van megnézni a futamot a szálloda ebédlőjében reggeli közben!) majd indulás Modenába tárlatlátogatni.


Legkésőbb 14:00-kor indulás haza.


Kivéve!!!,

ha épp szeretnétek megtekinteni a délutáni futamot a Maranello-i múzeumban (elég sajátos hangulatú futamnézések szoktak itt lenni laugh)


Érkezés a kiindulási pontra:

23:00 - 2:00-ig bezáróan, attól függően, hogy futamnézünk-e délután vagy sem


A részvételi díj tartalmazza:


Kiutazás és hazautazás költségét

Utasbiztosítás költségét

A Maranellói múzeum belépőjét

A gyárlátogatás költségét

A Modenai múzeum belépőjét

3*-os vagy 4*-os szállást (max. 2 fő/szoba) reggelivel (1 vagy 2 éjszaka)

1 éves tagságot az FF Hungary EgyesületbenA részvételi díj: 70.000 Ft/fő

A két éjszakás kiruccanás részvételi díja: 80.000 Ft/fő


Költőpénz váltása nem kötelező, de melegen ajánlott kellő mennyiségű euróval érkezni, mert odakint nem rajonganak a forintunkért (nem mentek vele semmire!)

A programban történhet változás, mert sajnos bármikor bármi bekövetkezhet, így a változtatás jogát fenntartjuk!!! smiley​ 

2019. szeptemberi "túránk" fizetés és visszamondás határideje: 2019.08.15. (Csütörtök)


Nagyon fontos, hogy a túra minimum 6 fő jelentkezővel indul csak el, a fizetési határidő pedig a túra indulási napját megelőző 30. nap (pl. ha túra 04.21-én indul, akkor a fizetési határidő 03.21), ha eddig nem érkezik meg, minimum a 6 résztvevő utalása a túra elhalasztásra és az addigi befizetők pénze pedig visszautalásra kerül. A két időpont közötti idő azért ilyen hosszú, hogy senkinek ne származzon kára abból, ha egy túrát el kell halasztani.


Rendkívül fontos információ:

A fizetési határidő letelte után, a túrára befizetett részvételi díjakat, csak és kizárólag meghiusúlt túra miatt áll módunkban visszafizetni!

Tehát aki jelentkezett és befizette a részvételi díjat, de a fizetési határidő letelte után jelzi, hogy nem tud még sem részt venni a túrán, az kérem ruházza át másra a részvételt, mert nem fogjuk tudni visszafizetni számára a részvételi díjat!


Megértéseteket köszönjük!