Forza Ferrari - Hungary

 

Tervezett Ferrari Túra időpontok 2018!

2018. április 27-29: Jelentkezés lezárva... (Jeletkezők száma: 13+2)

2018. május 18-20: Jelentkezés lezárva... TÖRÖLVE!
2018. június 15-17: Jelentkezés lezárva... (Jeletkezők száma: 7+1)

2018. július 13-15: Jelentkezés lezárva... (Jeletkezők száma: 6+1)

2018. szeptember 14-16: Nyitott a jelentkezés (Eddigi jeletkezők száma: 5+1)

2018. október 5-7: Nyitott a jelentkezés (Eddigi jeletkezők száma: 5+1)

Illetve külön kérésre bármikor wink

(csak legyetek legalább 6-an)

A következő Túra 

2018. július 13-15.


A túra útvonala:


Az indulás mindig péntek este 8 óra körül történik Budapestről, általában a Keleti Pályaudvar parkolójából.

Az útvonal az M7-es autópálya majd Szlovénián keresztül Velence, Maranelló és Modena állommások után, ugyan ezen az útvonalon visszafelé.
A program:


Péntek este:

Indulás és utazás (9 fős kisbuszokkal igény szerinti megállásokkal)


Szombat:

Napfelkelte Velencében ahol lehetőségetek van bejárni a csatornák városát, de aki nem akar kutyagolni az választhatja a vízi velencei BKV-t is 7-15 euróért a város közepére és ugyan ennyiért vissza is… Az indulás előtt vendégül látunk benneteket egy reggeli koffein „bombára” egy helyi kis kávézóban…

10 óra körül érkezés a szállodába vagy a Maranello-i Ferrari múzeumhoz. Ez sajnos képlékeny, mert mivel nem vagyunk utazási iroda így nincs fix bejáratott szállodánk (mindig oda megyünk ahol ár/érték arányban a legjobbat ajánlják), így nem biztos, hogy már délelőtt be tudunk jelentkezni. Így ha van lehetőségünk, akkor lepakolunk és felfrissítjük magunkat vagy „tárlat látogatunk”. A tárlatlátogatás során nyílik alkalma mindenkinek kipróbálni a méltán elhíresült F1-es Ferrari szimulátorokat (az ára 25 €/fő/7 perc)… Igazi kerék a keréken csaták is ki szoktak alakulni, de azért a kicsúszások és falba ütközések vannak többségben… :) Egy páros menet 50 euróba kerül az időtartama pedig 7 perc körül mozog.

A tárlatlátogatás és a csata után átvándorlunk a tesztvezetés helyszínére azokkal akik szeretnének kipróbálni egy utcai Ferrarit (kb. 50 méter), ahol segítünk eligazodni a papírmunkában és kiválasztani a kívánt paripát, amit „megülhettek”. Rengeteg tesztvezetési lehetőség közül választhattok, több olyan iroda is van ahol igénybe tudjátok venni ezt a lehetőséget, de személy szerint én 1-et preferálok, mert náluk kinyomhatom még a padló lemezt is és nem nagyon érdekli őket… :) (az árakat tekintve 110 €-tól a csillagos égig... :D )

Ahogy az időbe beleférünk elmegyünk egy kis gyárlátogatásra. Ha sokáig nézelődtök akkor a tesztvezetéseket félbe kell majd szakítani, mert a buszos gyárbámészkodás fix időpontos, de utána folytathatjuk a vörös ménesek kínzását!!! :)

Igazából innen teljesen szabad a program, igény és megegyezés szerint visszamegyünk a szállodába, majd ha szeretnétek akkor vagy együtt vagy külön-külön elmegyünk vacsizni, utána pedig iszogatni, beszélgetni és ismerkedni. Ezek a programok egyáltalán nem kötelezőek, mindenki kedve szerint csatlakozik vagy külön utakon jár.


Vasárnap:

Reggeli a szállásadónknál, majd indulás Modenába

Tárlatlátogatás, majd ha mindenki kinézegette magát ellátogatunk egy bevásárló központba ahol olcsón útravalót tudunk magunknak vásárolni (vagy bármi mást).

Legkésőbb 14:00-kor indulás haza.

Érkezés 23:00 körül a kiindulási pontra.


A részvételi díj tartalmazza:

Kiutazás és hazautazás költségét

Utasbiztosítás költségét

A Maranellói múzeum belépőjét

A gyárlátogatás költségét

A Modenai múzeum belépőjét

3*-os vagy 4*-os szállást (max. 2 fő/szoba) reggelivelA részvételi díj: 60.000 Ft


Költőpénz váltása nem kötelező, de melegen ajánlott kellő mennyiségű euróval érkezni, mert odakint nem rajonganak a forintunkért (nem mentek vele semmire!)

A programban történhet változás, mert sajnos bármikor bármi bekövetkezhet, így a változtatás jogát fenntartjuk!!! smiley​ 

Szeptemberi "túránk" fizetési határideje: 2018.08.14.


Nagyon fontos, hogy a túra minimum 6 fő jelentkezővel indul csak el, a fizetési határidő pedig a túra indulási napját megelőző 30. nap (pl. ha túra 04.21-én indul, akkor a fizetési határidő 03.21), ha eddig nem érkezik meg, minimum a 6 résztvevő utalása a túra elhalasztásra és az addigi befizetők pénze pedig visszautalásra kerül. A két időpont közötti idő azért ilyen hosszú, hogy senkinek ne származzon kára abból, ha egy túrát el kell halasztani.

Megértéseteket köszönjük!