Forza Ferrari - Hungary

 

Ferrari "Túra" időpontok 2020! 

2020. április 17-19. (eddigi jelentkezők: 5 fő)

2020. október 16-18. (eddigi jelentkezők: 2 fő)

laugh

Illetve külön kérésre bármikor wink

(csak legyetek legalább 6-an)

A következő Túra 

2020.04.17., 8:00


A túra útvonala:


Az indulás mindig péntek reggel 8 óra körül történik Budapestről, a Keleti Pályaudvar parkolójából.

Az útvonal az M7-es autópálya (előre egyeztetett felszállási pontok ezen az útvonalon, mindig vannak) majd Szlovénián keresztül, Maranelló és Modena állommások után, ugyan ezen az útvonalon visszafelé.
A program:


Első nap:

Indulás reggel 8 vagy 9 órakor (a vidékről felérkező túrázókhoz igazodva) Budapest Keleti Pályaudvarról (8-9 fős kisbuszokkal igény szerinti megállásokkal)

Útközben meghívunk benneteket egy igazán hatalmas fánkra, a méltán híres Trojanne-i fánkozóban (ez egy hosszabb megálló).

Utunkat tovább folytatva a következő állomásunk, már a szállást adó szálloda lesz, ahol a becsekkolás után, mindenki felfrissítheti magát egy kellemes zuhannyal.

Ezek után pedig, szabadon választoptt program az, hogy velünk tartotok-e egy közeli étterem kínálatából válogatni és egy "ismerkedős" vacsorát elfogyasztani.


Második nap:

Ébredés után, reggeli a szállodában (7:00-9:00-ig), majd egy 20 perces utazás Maranelloba.

Maranellóban körbeviszünk benneteket a városban a kisbusszal, megállunk a gyár szélcsatorna előtti részén található, mára már elengedhetetlen fix pontunknál, a (fémből) heggesztéssel készült ágaskodó paripa körförgalmánál, hogy első közös képeiteket, el tudjátok készíteni.

A "városnézés" után leparkolunk a központi helyen elhelyezkedő múzeumnál, majd kezdetét veszi a "tekergés" első része. azért nem ajánlatos elsőre a múzaumba ugrani, mert a gyárlátogatásokra a panorámás buszok megadott időben (12:30 és 13:30) indulnak.

Miután visszaérkeztetek a gyár és pálya látogatásról, végre tárlatlátogathatunk.

 A tárlatlátogatás során nyílik alkalma mindenkinek kipróbálni a méltán elhíresült F1-es Ferrari szimulátorokat (az ára 25 €/fő/7 perc)… Igazi kerék a keréken csaták is ki szoktak alakulni, de azért a kicsúszások és falba ütközések vannak többségben… :) Egy páros menet 50 euróba kerül az időtartama pedig 7 perc körül mozog.

A tárlatlátogatás és a csata után átvándorlunk a tesztvezetés helyszínére azokkal akik szeretnének kipróbálni egy utcai Ferrarit (kb. 50 méter), ahol segítünk eligazodni a papírmunkában és kiválasztani a kívánt paripát, amit „megülhettek”. Rengeteg tesztvezetési lehetőség közül választhattok, több olyan iroda is van ahol igénybe tudjátok venni ezt a lehetőséget, de személy szerint én 1-et preferálok, mert náluk kinyomhatom még a padló lemezt is és nem nagyon érdekli őket… smiley (az árakat tekintve 70 €-tól a csillagos égig... laugh )

Igazából innen teljesen szabad a program, igény és megegyezés szerint visszamegyünk a szállodába, majd ha szeretnétek akkor vagy együtt vagy külön-külön elmegyünk vacsizni, utána pedig iszogatni, beszélgetni és ismerkedni. Ezek a programok egyáltalán nem kötelezőek, mindenki kedve szerint csatlakozik vagy külön utakon jár.

A "hazafelé" menet megállunk a szállástól nem messzire lévő (800 m) bevásárlóközpontban ahol, tartós és kevésbé tartós élelmiszereket vásárolhattok, de kapni még gyermekjátékokat, ruházati termékeket és igazából talán bármit is... laugh


Harmadik nap:

Reggeli a szállásadónknál, (ha épp reggeli a futam és kint vagyunk akkor lehetőségünk van megnézni a futamot a szálloda ebédlőjében reggeli közben!) majd indulás Modenába tárlatlátogatni.


Legkésőbb 14:00-kor indulás haza.


Kivéve!!!,

ha épp szeretnétek megtekinteni a délutáni futamot a Maranello-i múzeumban (elég sajátos hangulatú futamnézések szoktak itt lenni laugh)


Érkezés a kiindulási pontra:

23:00 - 2:00-ig bezáróan, attól függően, hogy futamnézünk-e délután vagy sem


A részvételi díj tartalmazza:


Kiutazás és hazautazás költségét

Utasbiztosítás költségét

A Maranellói múzeum belépőjét

A gyárlátogatás költségét

A Modenai múzeum belépőjét

4*-os szállást (max. 2 fő/szoba) reggelivel (2 éjszaka)

1 éves tagságot az FF Hungary EgyesületbenA részvételi díj: 85.000 Ft/fő


Költőpénz váltása nem kötelező, de melegen ajánlott kellő mennyiségű euróval érkezni, mert odakint nem rajonganak a forintunkért (nem mentek vele semmire!)

A programban történhet változás, mert sajnos bármikor bármi bekövetkezhet, így a változtatás jogát fenntartjuk!!! smiley​ 

2020. áprilisi "túránk" fizetés és visszamondás határideje: 2020.03.17. (Kedd)

2020. októberi "túránk" fizetési és visszamondási határideje: 2020.09.16. (Szerda)


A részvételi díjakat, egyesületünk MKB Banknál vezetett számlájára, utalással, vagy banki befizetéssel tudjátok rendezni.


A számla adatai:


FF Hungary Egyesület

10300002-13099221-00014909Nagyon fontos, hogy a túra minimum 6 fő jelentkezővel indul csak el, a fizetési határidő pedig a túra indulási napját megelőző 30. nap (pl. ha túra 04.21-én indul, akkor a fizetési határidő 03.21), ha eddig nem érkezik meg, minimum a 6 résztvevő utalása a túra elhalasztásra és az addigi befizetők pénze pedig visszautalásra kerül. A két időpont közötti idő azért ilyen hosszú, hogy senkinek ne származzon kára abból, ha egy túrát el kell halasztani.


Rendkívül fontos információ:

A fizetési határidő letelte után, a túrára befizetett részvételi díjakat, csak és kizárólag meghiusúlt túra miatt áll módunkban visszafizetni!

Tehát aki jelentkezett és befizette a részvételi díjat, de a fizetési határidő letelte után jelzi, hogy nem tud még sem részt venni a túrán, az kérem ruházza át másra a részvételt, mert nem fogjuk tudni visszafizetni számára a részvételi díjat!


Megértéseteket köszönjük!